Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Workshop Gjennomføring/prosjektledelse for VA-prosjekter i offentlig sektor

10. september 2019 @ 09:00 - 13:00

Problemstilling:

Kommunene har selv satt opp planer for gjennomføring av VA-prosjekter for flere hundre milliarder kroner frem mot 2040 ref rapport 223, Norsk Vann.

I tillegg kommer private stikkledninger/anlegg der tilstanden er mindre kjent enn for de kommunale anleggene. Disse utgjør kanskje så mye som 30-40 % av totalen. Mye av dette bør tas samtidig med de kommunale anleggene for å ikke miste effekt. Største delen av de private anleggene utgjør svært små enheter som f.eks. eneboliger, og de vil være sterkt avhengig av gjennomføringen av kommunale prosjekter.

Det vil være store muligheter for effektiviseringsgevinster hvis dette utføres med en best mulig prosjektgjennomføring inklusive gode metoder for kontrahering av arbeider og samarbeid mellom kommuner og private eiere.

Hva gjør vi?

Det er ønskelig å starte en prosjektgruppe i regi av Prosjekt Norge for å se på hvor det er behov for innovasjon innenfor disse store oppgavene og hva som naturlig hører hjemme under prosjektledelse her. Dette avklares i workshopen.

Veien videre vil åpne for

 

 

Detaljer

Dato:
10. september 2019
Tid
09:00 - 13:00
Hendelse Tags:

Sted

Norconsult Lillestrøm
Tærudgaten 16
Lillestrøm,
+ Google Map