Laster Hendelser

« All Hendelser

Seminar: Hvordan unngå konflikter og tvister i prosjektbaserte virksomheter

22. oktober @ 10:00 - 14:30

  • Hvilke kostnader påfører konflikter og tvister de berørte parter og samfunnet for øvrig. Når konflikten oppstår blir det bare tapere.
  • Hvorfor oppstår konflikter? Utilstrekkelig anskaffelsesregime, mangelfull kostnadskontroll og risikostyring, feil bruk av kontraktsmaler?
  • Hvordan skape bedre tillit mellom utbygger og leverandører? Tillit kommer ikke av seg selv – det må skapes, og har en høy verdi.
  • Hvordan forebygge konflikter – bedre anskaffelsesregime, bedre kommunikasjon i forhandlinger og mer hensiktmessige kontrakter?
  • Hvordan løse allerede oppståtte konflikter og tvister? – Erfaringer viser at mekling er lite brukt, men er svært effektivt og kostnadsbesparende.

Foruten RIF og Prosjekt Norge er vi så heldige at vi har fått med oss Bjørn Børseth – Nye veier, Kari Sandberg – EBA, Ole Petter Thunes – Rambøll, Egil Skavang –  fra Arkitektbedriftenes i Norge i tillegg til Statens vegvesen v/Bettina Sandvin.

Agenda vil komme etter ferien.

Arrangementet er åpen for alle, så sett av datoen i kalenderen nå – husk at konflikter skaper bare tapere fordi det koster så uhorvelig mye.

PÅMELDING

Frist: 14.10.

Detaljer

Dato:
22. oktober
Tid
10:00 - 14:30

Sted

RIF
Essendrops gate 3
Oslo,
+ Google Map