Kommende arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

KA Digital samhandling – Hvordan styrke verdikjedens evne til å identifisere og realisere gevinstene?

3. desember @ 10:00 - 10:55

Med Eilif Hjelseth og John Birger Westad.

Digitaliseringer presenteres ofte med store forbedringer i resultat. Selv der man har fått til digitalisering – så er det ikke sikker at prosjektet har samme grad av suksess. I dette webinaret tar vi opp hvordan verdikjedens evne til å identifisere og realisere gevinstene kan økes. Webinaret er dialogbasert – og forutsetter at deltakerne aktivt bidrar med sine erfaringer. Innspill fra siviløkonom John Birger Westad i Mentek AS, med innledning fra professor Eilif Hjelseth på NTNU.

John Birger Westad, Mentek, har omfattende erfaring fra prosjekter som har krevd tett samarbeide mellom konsulenter, teknologileverandører, selgere, samarbeidspartnere og kunder. De senere årene er han kjent for å ha satt lys på utfordringer i samarbeidet mellom de ulike aktørene, kundens forberedelser, gjennomføringsevne og utvikling av metoden Utviklingsorientert Prosjektledelse.

Registrering for webinarlenke

Eilif Hjelseth leder denne KunnsapsArenaen og er til daglig professor i bygnings-informasjonsmodellering (BIM) ved NTNU. Han underviser ved masterstudiet i Digitale byggeprosesser og er eneansvarlig for etterutdanningskurset VDC-Certificate Program Norge er opptatt av bl.a.:

  • Implementering av helhetlige digital løsninger i bygg-, anlegg- og eiendomsnæringen
  • Digital løsninger, regelsjekking for økt automatisering av prosesser
  • Den menneskelige faktoren i digitalisering

Detaljer

Dato:
3. desember
Tid
10:00 - 10:55
Kategori for Arrangement:

Sted

Teams

Arrangør

Prosjekt Norge