Kommende arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Gratis BAE Webinar; Grunnsteinene for sirkularitet innen BAE-næringen

29. april 2020 @ 13:00 - 14:00

Europas og Norges fremste innen sirkulærøkonomi og bygg skal skissere grunnsteinene for sirkularitet innen BAE-næringen i Norge.

  • Anne Solgaard / Grønn byggallianse og Cathrine Barth / Circular Norway
    Velkommen! Hva betyr sirkulærøkonomi for BAe i Norge? Hvordan kan Sirkulærlaboratoriet bidra?
  • Marianne Gjørv / Miljødirektoratet, FNs ressurspanel 
    «Om å selge sand i Sahara. Hvordan kan vi bruke det internasjonale ressurspanelet i omstillingen til en sirkulær økonomi? Og hva kan BAE-næringen bety?»
  • Thomas Rau / Grunnlegger av Madaster, forfatter, og sirkulær inspirasjonskilde 
    Material Matters – bygninger er morgendagens materialbanker!

Thomas Rau (1960), er en utpreget historieforteller, og med sin praktiske, filosofiske og intellektuelle tilnærming til det bygde miljø; med skarp formidlingsevne, skaper innsikt og forståelse hvorfor den linære prakisis må erstattes av en sirkulær økonomi i eiendoms-, bygg og byutviklingssektoren.

Rau står bak ideen om materialpass og «bygninger som materialbank»-teknologitjeneste. Han har også utviklet «Charter of material rights» bygget på samme struktur som Charter for Human Rights. Den prisbelønte arkitekten har gått i bresjen for bærekraftig arkitektur de siste 20 årene. grunnlegger av Turntoo og RAU Architects, to av de første selskapene i Nederland som dedikerte seg fullt til sirkulær økonomi. Rau har vært med å utvikle noen av de første konseptene på sirkulære forretnings-konsepter og forretningsmodeller, både produkt-som-tjeneste : «Light as a Service» (“pay per lux”) sammen med Philips (Nå Signify) i 2010.

Detaljer

Dato:
29. april 2020
Tid
13:00 - 14:00
Kategorier for Arrangement:
,