Kommende arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

 • Dette event har allerede funnet sted.

Partnerforum 1/21

3. mars 2021 @ 12:00 - 16:00

Statsråd Hareide kommer.  Kommer du?

Vi har bl.a. NTP (Nasjonal Transportplan), forskning på prosjektprosesser med Knut Hareide på agendaen og Eirik Dammen, Lars Kristian Hunn (Marstrand) og Irene Aarrestad Meier (Norconsult) deler sin kunnskap om HPT (Høyt Presterende Team).

Foto: Samferdselsdepartementet

Knut Arild Hareide er samferdselsminister og har ansvar for politikken knyttet til transport av personer og gods og posttjenester. Han har mange stortingsperioder bak seg, helt fra 1997. Han har også arbeidet flere år i Schibsted, sist som organisasjonsdirektør.

Lars Kristian Hunn har lang erfaring som strategisk og operativ leder fra virksomhetsutvikling i industri og byggebransje, med spisskompetanse i tverrfaglig samhandling. Ansvarsområder har vært virksomhets- og organisasjonsutvikling, strategi- og, lederutvikling, teknologiledelse, FoU-ledelse, lean og forbedringsarbeid i prosjektbaserte virksomheter.  Lars Kristian foreleser og forsker ved NMBU og NTNU. Han leder Prosjekt Norges KunnskapsArena HPT.

Erik Dammen har lang erfaring som leder, rådgiver, kursleder, prosjektleder og prosjekteier. Han har  jobbet internasjonalt på tvers av ulike bransjer, både på kunde- og leverandørsiden i offentlig og i privat virksomhet. Han har jobbet for BA-næringen, olje og gass, energi, IT og forvaltning. Erik er også sterkt involvert i Prosjekt Norges KunnskapsArena HPT, sammen med Lars Kristian.

Irene Aarrestad Meier er markedssjef tidlig fase Bygg og Eiendom i Norconsult. Irene jobbet i flere år som tegnende arkitekt før hun gikk over til prosjektledelse og prosjektstyring.  Nå jobber hun med Høyt Presterende Team, strategi, marked og ledelse med fokus på komplekse, store prosjekter. Irene har lang erfaring med rådgiving fra alle sider rundt bordet;  byggherre-, entreprenør- og rådgiversiden og er utdannet sivilarkitekt og bedriftsøkonom (bl.a.).

Vi legger opp til gruppearbeid om partner-engasjement, FoU-behov og utviklingsbehov. Bli med og få siste nytt, faglig påfyll og ikke minst muligheten til å komme med innspill til årets fokusområder for Prosjekt Norge.

Dette møtet må også bli digitalt.  Vi håper derfor at de som kan, logger seg på i god tid før kl 12 for en uformell «kaffeprat».

PROGRAM

12.00 Velkommen​

 • 12.10 Formalsaker​; Årsberetning og regnskap for 2020.  Handlingsplan og  budsjett for 2021. Styrevalg. Nettsiden vår i endring.
 • 12.35 Nye partnere Presentasjoner
 • 13.00 10 min Pause

 • 13.10 Om reorganiseringen i Prosjekt Norge, ved senterleder Bjørn Andersen​
 • 13.15 Hvordan opplever Avinor partnerskapet i Prosjekt Norge, ved Harald Lundqvist​
 • 13.25 Ny struktur i praksis – Gruppearbeid om partner-engasjement​
    • Hvordan opprettholde engasjementet i ny struktur​
    • Diskusjon om FoU-tema og utviklingsbehov​
    • Plenumsdiskusjon
 • 14.20 10 min Pause

 • 14.30 NTP og forskning på prosjektprosesser, ved statsråd Knut Arild Hareide 
 • 14.40 Høyt Presterende Team fra et FoU-perspektiv og i praksis. Med Erik Dammen, Lars Kristian Hunn og Irene Aarrestad Meier​
 • 15.30 Oppsummering og avslutning​

1540 – Takk for oppmøtet. «Vel hjem»

(med forbehold om endringer)


Webinarlenke sendes til påmeldte på forhånd. Vi oppfordrer alle prosjektinteresserte i partnerbedriftene til å bli med. ( Oversikt over partnere.)  Registrer deg her for å motta Teams-lenke:

(Rakk du ikke å melde deg på – ta kontakt med: Wenche Langholm

Detaljer

Dato:
3. mars 2021
Tid
12:00 - 16:00
Kategorier for Arrangement:
, , , ,