Kommende arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

KunnskapsArena Sikkerhet i prosjekter. Dagens tema: Ulykkesgranskning

19. august 2020 @ 09:00 - 10:00

Læring etter ulykkegranskning. Hvordan lærer vi etter ulykkeshendelser?

Ingen ønsker at ulykker og nestenulykker skal inntreffe, men når de gjør det representerer de en unik mulighet til å lære av det som har skjedd for å forhindre nye ulykker og forbedre både sikkerhetsarbeid og prosjektstyring. Analyser av ulykker er et viktig grunnlag for å lære av hendelser, men hvordan går vi fra analyserapport til læring?

De fleste virksomheter erfarer få alvorlige hendelser – hvordan kan aktørene i næringen lære av hverandre? Disse spørsmålene diskuteres i grupper og i plenum for erfaringsoverføring mellom deltakerne.  Møtet avholdes i ZOOM*.

Eirik Albrechtsen, NTNU, (se nedenfor) vil lede seansen.  I tillegg vil Arve Sandve, PWC, som har en sentral rolle i et forprosjekt om læring mellom aktørene BA-næringen, holde et innlegg på vegne av stiftelsen Samarbeid for sikkerhet i bygg og anlegg, SfSBA.

Bli med:Eirik Alberechtsen leder denne nye KA som en Digital DelingsArena/Workshop. Eirik er professor ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU.

Hans fagområder er:

  • Sikkerhetsstyring: risikovurderinger, ulykkegranskning- og forståelse, beredskap, rapportering, inspeksjoner, sikkerhetsrevisjon samt beslutninger om tiltak.
  • Barrièrer mot tap
  • Sikkerhetsledelse i samspill med organisasjon og teknologi.
  • Sikkerhet i bygg- og anleggsprosjekter
  • Informasjonssikkerhet – ledelse, organisasjon og brukere
  • Sikkerhet i arktiske strøk

Ønsker du å se webinaret om forutseende sikkerhetsindikatorer som Eirik holdt for Prosjekt Norge i april, kan du gjøre det HER…

NTNU tilbyr sikre Zoom-møter fra sin plattform hos Uninett Prosjekt Norge benytter denne plattformen.

Detaljer

Dato:
19. august 2020
Tid
09:00 - 10:00