Kommende arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

KA Porteføljestyring: Hvordan komme i gang med Prosjekt- og Porteføljestyring

16. desember @ 08:30 - 09:45

Vi får innlegg fra Intersoft ved Leonie Kootstra Jensen og Sigurd Martinius Stray.

  • Hvem er markedet og hvordan opptrer de? (Ofte usikre og søkende)
  • Hvordan besvarer vi/løser vi dette? Intersoft presenterer sin implementeringsmetode (IMS Methodology)

Leonie har jobbet som konsulent/prosjektleder hos Intersosft siden 2011. Hun har en Master i International Relations fra Nederland, og bakgrunn fra produksjon og finans. Hun har spesialisert seg på prosjekt og porteføljestyring og er sertifisert i MSP og Project Server 2010 og 2013.

Sigurd-Martinius er utdannet sivilingeniørfra NTNU i Trondheim, hvor han har studert prosjektledelse, ledelse og systemfag, prosjektstyring og produksjonsledelse og spesialiserte seg innenfor prosjekt og kvalitetsledelse.

Jon Lereim er faglig leder for KA Porteføljestyring. Jon er professor II ved BI og har lang erfaring fra industrien.  Han har blant annet vært ansatt i ulike lederjobber på senior- og Executive-nivå hos flere store offshore-aktører.  I tillegg har han lang erfaring som uavhengig rådgiver og prosjektleder for bl.a. et vidt spekter av utbyggere og entreprenører onshore og offshore.

Prosjekt Norge tilbyr arenaer som skal tilføre deltakerne ny kunnskap og mulighet til å teste ut egne tanker og idéer. Selv om dette er forbeholdt våre partnere, ønsker vi alle velkommen for å prøve ut fagtilbudene før dere vurderer eventuelt partnerskap. Ta kontakt med senterledelsen for mer info.

Registrer deg for webinarlenke:

KA – KunnskapsArena

KA er en faglig fokusgruppe som samler partnere for å utveksle kunnskaper og erfaringer. I tillegg ligger det her en mulighet til at dette kan føre til etablering av nye forskningsprosjekt.

Under korona-epidemien holder vi foreløpig  alle møter digitalt, og til dels satser vi derfor på flere kortere samlinger.  Vi ser for oss en en kombinasjon av digitale og fysiske møter etter hvert som smittesituasjonen tillater det.

Detaljer

Dato:
16. desember
Tid
08:30 - 09:45
Kategori for Arrangement:

Sted

Teams

Arrangør

Prosjekt Norge