Kommende arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

KunnskapsArena LIP – Systematisk læring på tvers av organisasjoner fra prosjekt til prosjekt

16. juni @ 12:00 - 13:15

Kan vi få til systematisk læring fra prosjekt til prosjekt på tvers av organisasjoner slik at dårlige løsninger ikke repeteres og gode løsninger kan videreutvikles?

Prosjektcase: Smart bygging av omsorgsboliger.

Gjesteinnleder Anne-Ruth Jangaard vil ta opp og belyse flere spørsmål som mange organisasjoner både opptatt av og har en del utfordringer med. Gjennom case-prosjektet skal Anne-Ruth dele erfaringer, refleksjoner og perspektiver omkring følgende problemstillinger:

    1. Hvorfor er det så lite læring fra prosjekt til prosjekt når kommune etter kommune bygger omsorgsboliger?
    2. Hvorfor gjentas de samme feilene fra prosjekt til prosjekt?
    3. Hvorfor bringer arkitekter og rådgivere i liten grad med seg erfaringer fra hvordan allerede ferdigstilte omsorgsboliger fungerer for beboerne og ansatte etter at byggene er tatt i bruk?
    4. Hvorfor blir ikke informasjon og veiledere og rapporter som allerede finnes brukt mer aktivt når nye prosjekter skal gjennomføres?

Anne-Ruth Jangaard har lang og bred erfaring i å lede folk og prosesser. De siste fem årene har hun jobbet med prosjektledelse, prosessledelse og rådgivning fra Komposium utvikling. Anne-Ruth er cand.philol. fra Universitetet i Oslo med medisin, religion og norsk språk og litteratur i fagkretsen. Hun har i tillegg praktiskpedagogisk utdanning, studier i terminologi, prosjektledelse, innovasjon og innovasjonsledelse og samspill i byggeprosesser.

Bassam Hussein, NTNU, leder KA LIP.
Bassam er førsteamanuensis ved Institutt for maskin- og industriteknikk (MTP). Hans forskningsinteresser inkluderer anvendelse av spillsimuleringer, e-læring, prosjektsuksess og organisatorisk læring. Hussein underviser i prosjekt- og kravhåndtering og har vært involvert i design, utvikling og implementering av et bredt spekter av tilpassede utdanningsprogrammer innen prosjektledelse. Bassam har blitt tildelt priser innen forelesning og han har utgitt flere fagbøker.


Registrer deg for webinarlenke

Det finnes mange systemer og rutiner for læring i og av prosjekter.  Men, LÆRER vi? Hva må til for at dette ikke bare blir rapporteringer som blir liggende «i en skuff»?? Les mer om KA LIP.

Prosjekt Norge tilbyr arenaer som skal tilføre deltakerne ny kunnskap og mulighet til å teste ut egne tanker og idéer. Selv om dette er forbeholdt våre partnere, ønsker vi alle velkommen til å prøve ut fagtilbudene før dere vurderer eventuelt partnerskap. Ta kontakt med senterledelsen for mer info om partnerskap.

Detaljer

Dato:
16. juni
Tid
12:00 - 13:15
Kategorier for Arrangement:
, ,