Kommende arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

 • Dette event har allerede funnet sted.

KunnskapsArena HPT- Høyt Presterende Team som innovasjonskraft

23. mars 2021 @ 09:00 - 11:00

Med bakgrunn i utviklingsprogrammet for høyt presterende team har vi etablert en KunnskapsArena for praktisk innovasjon. Første møte gikk av stabelen den 19. november 2020.

Møte nr 2, 23. mars: Høyt Presterende Team som innovasjonskraft

Er DU klar for å skape høyt presterende team – der det myke møter det harde?

Innsiktene vi har kommet frem til i Utviklingsprogrammet for Høyt Presterende Team er ærlige – vi sier det som det er:

Alle sier de bygger høyt presterende team, men…få gjør det i praksis,
fordi man ikke evner hvordan, eller er villig til å investere i forutsetningene om hva som virkelig skal til for å ta ut potensialet i team.

Sett denne før, hørt det før – gjort noe med det i praksis???

Med Lars Kristian Hunn og Erik Dammen i Marstand, Ole Jonny Klakegg i NTNU, Marit Sollien i Skanska, Irene Aarestad Meier i Norconsult, Bjørn Varegg i Sykehuset i Tønsberg og Arild Mathisen i Nye Veier.

Bli med du også, så får du:

 • Råd om hva du må gjøre som leder for virkelig å skape riktige forutsetninger for HPT
 • Råd om hva du som leder ikke skal gjøre for å ødelegge mulighetene for å skape et HPT
 • Eksempler på hvordan man bygger kultur for å skape HPT
 • Møte engasjerte folk, diskutere, si din mening og selv reflektere over hvordan du i praksis kan bygge HPT som innovasjonskraft

 

Her lanserer vi:

 • En enkel digital veileder/råd til ledere om forutsetninger for HPT
 • En rapport som forteller hvordan vi har jobbet sammen gjennom utviklingsprogrammet, innsiktene vi har kommet frem til speilet mot ulike forskningsperspektiv og praktiske erfaringer for HPT

#deterfolkadetkommeranpå

Hvis du er klar – meld deg på – så ses vi.

Velkommen!

REGISTRER DEG for å motta webinarlenke:

Spørsmål? Ta kontakt: wenche.langholm@ntnu.no

Lars Kristian Hunn er tjenesteansvarlig for HPT og teamevaluering i Marstrand. Lars Kristian leder av KA HPT og Utviklingsprogrammet for høyt presterende team.

Han har over 20 over års erfaring som strategisk og operativ leder fra virksomhetsutvikling i industri og byggebransje, med spisskompetanse i tverrfaglig samhandling. Ansvarsområder har vært virksomhets- og organisasjonsutvikling, strategiutvikling, lederutvikling, teknologiledelse, FoU -ledelse, lean- og forbedringsarbeid i prosjektbaserte virksomheter med inntil 5 mrd i omsetning.

Lars Kristian brenner for å bygge tverrfaglige team som får folk til å prestere så bra som mulig på så kort tid som mulig. Lars Kristian foreleser og forsker ved NMBU og NTNU. Han er en foredragsholder som engasjerer.

Erik Dammen har over 20 års erfaring som leder, rådgiver, kursleder, prosjektleder og prosjekteier. Han har  jobbet internasjonalt på tvers av ulike bransjer, på både kunde- og leverandørsiden i både offentlig og privat virksomhet. Han har jobbet for BA-næringen, olje og gass, energi, IT og forvaltning.

Erik har vært rådgiver, veileder og lært opp ca 15 000 ledere, prosjekteiere og prosjektledere som del av ca. 50 forbedringsprogrammer.

Ole Jonny Klakegg  er professor i prosjektledelse ved NTNU. Han har 28 års erfaring frå undervisning, forsking og konsulentverksemd innan prosjektledelse. 15 av desse åra var i privat sektor i ulike konsulentselskap. I dag er han knytt til forsking på gjennomføringsmodellar i tett samarbeid med BAE-næringa. I tillegg er han knytt til WSP som spesialrådgjevar  Tidlegare var Klakegg ansvarleg for forskinga på store statlege investeringsprosjekt i Concept-programmet ved NTNU.

Forskingsinteressene rommar fleire store tema innan eigarstyring og leiing av prosjekt. For tida er ei hovudinteresse å relatere det vi har lært i Noreg til ein internasjonal kontekst. Eit anna fokusområde er konsekvensen av og føresetnadane for vellykka digitalisering i BAE-næringa. Ikkje minst korleis vi kan utvikle høgare prestasjonsnivå i byggenæringa.  Ole Jonny har følgjande posisjonar i forsking: Programleiar for BAE-programmet i Prosjekt Norge. Leiar for Construction City Cluster sitt FoU-panel. Medlem i programrådet for forsking på campus-utviklinga ved NTNU.

KA HPT er en KunnskapsArena som har kommet for å bli – 4 samlinger/workshops vinter/vår 2021 for Prosjekt Norges partnere og andre inviterte

Fakta om KA HPT – KunnskapsArena «Høyt Presterende Team»

 • Vi bruker Workshop som arbeidsform
 • Her skal vi dele og utveksle egne erfaringer om HPT
 • Her skal vi både få og gi inspirasjon OG utfordre etablerte vaner og sannheter
 • Her skal vi drive forbedringsarbeid for å utvikle gode praktiske måter å skape HPT
 • Målet er også å vise hvordan vi jobber med målrettet FoU for å skape innsikt på hvordan vi kan bedre praksis
 • Deltagerne skal selv bidra og lære for å drive eget forbedringsarbeid og fremme HPT i egen organisasjon
 • Deltagerne/partnere inviteres til å selv bidra med egne erfaringer og relevante eksempler i fremtidige samlinger

Detaljer

Dato:
23. mars 2021
Tid
09:00 - 11:00
Kategorier for Arrangement:
, , ,