Kommende arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

HIT-nettverket: Storskala smidig IT-utvikling. Frokostseminar.

16. oktober 2018 @ 08:00 - 10:45

Erfaringer med innføring og bruk av Spotify-modellen og SAFe (Scaled Agile Framework) og LeSS

med foredrag fra blant andre Prof. Casper Lassenius fra unversitetet i Aalto.

Smidig utvikling ble tidligere oppfattet av mange å være lite egnet til storskala IT-utvikling. Dette har vist seg å være feil og vi har de senere årene sett flere vellykkede, storskala smidige IT-prosjekter. I HIT-nettverket har vi nylig dokumentert at det er særlig på de store IT-prosjektene at smidig utvikling gir bedre effekt enn tradisjonelle metoder, men også at det er viktig hvordan smidig-utvikling implementeres for at det skal gi vellykket, storskala IT-utvikling.

I dette frokostseminaret ser vi på hvordan arbeidsprosesser bør utformes og ressurser organiseres for å lykkes med storskala smidig utvikling, som vil kunne ha mange, ofte distribuerte team, krav om kontinuerlige leveranser og i stor grad bruke autonome team. Det er særlig to rammeverk som har inspirert og fortsatt påvirket hvordan mange har re-organisert, eller holder på å re-organisere, virksomheten for å oppnå dette: Spotify-modellen og SAFe. Frokostseminaret vil gi erfaringer fra bedrifter og organisasjoner som har brukt og bruker disse rammeverkene. Det er mange feller å gå i ved store omstillinger i arbeidsmåter og organisering, og vi i HIT-nettverket håper at seminaret vårt bidrar til at noen unngår å gå i disse.


NB: Vi har (allerede etter en dag!) nådd maksgrensen for deltagere. Seminaret vil derfor trolig bli STRØMMET. Mer informasjon kommer. Registrerer du deg (venteliste) får du automatisk mer beskjed om strømmingen.

For mer informasjon og påmelding se her.

Detaljer

Dato:
16. oktober 2018
Tid
08:00 - 10:45
Arrangement Tags:
, , , ,

Sted

BI Oslo
Nydalsveien 37
Oslo, BI, Nydalen 0484
+ Google-kart
Telefon:
46410000
Hjemmeside:
bi.no